Leren is de basis voor ontwikkeling en groei

 

Missie

Leren is de basis voor ontwikkeling en groei. Online leeroplossingen zijn hierbij essentieel.
De Leertechnoloog maakt online leeroplossingen mogelijk, voor professionals in het MKB en aankomend professionals op het ROC.
Samen. Effectief. Inspirerend.

Visie

Digitale leeroplossingen helpen je om leren aantrekkelijk, inspirerend, motiverend en effectief te maken en zijn een belangrijk middel in de groei van professionals.

Positieve leercultuur

Een positieve leercultuur is een belangrijke basis voor groei. Het betekent dat je gelooft in vooruitgang en verbetering en dat je nieuwe vaardigheden kunt ontwikkelen. Ook als leren voorheen geen positieve ervaring was en ook als je vindt dat je senior bent.

Van informatie naar kennis naar begrip

Begrip betekent dat je kennis kunt toepassen en informatie kunt gebruiken. Dat je kennis en informatie linkt aan wat je al weet. Dit is geen vanzelfsprekendheid. Technologie biedt veel gereedschappen die bij juist gebruik helpen om informatie te verwerken tot begrip.

Beproefde technologie

Het pallet aan digitale middelen voor leren is inmiddels behoorlijk uitgebreid en blijft groeien. De Leertechnoloog is onafhankelijk en zet bestaande technologie in die zich bewezen heeft. Dus geen experimenten of ontwikkeling van nieuwe technologie.

Passende digitale leeroplossing

Leren vindt plaats in een context. Voor een goede leeroplossing is het daarom van belang om deze als onderdeel van het strategisch bedrijfsbeleid te ontwikkelen. Daarnaast is het van belang om te weten welke kennis en expertise in de organisatie aanwezig is, om een goed beeld van de scholingsmogelijkheden te krijgen.

Over Rypke Procee

Het ontwikkelen van onderwijs- en leermiddelen loopt als een rode draad door mijn carrière. In al mijn rollen, als docent, onderwijsmanager en uitgeefmanager, heb ik met collega’s, auteurs en partners nieuwe methodieken, producten en diensten ‘uit de klei getrokken’. Ik heb dat gedaan voor Techniek, Zorg en voor Welzijn.

Digitale leertechnologie vind ik ontzettend interessant omdat het zoveel disciplines samenbrengt: technologie, didactiek, neurowetenschap, onderwijs. Bovendien draagt leertechnologie bij aan beter begrip en een betere wereld.

Daarbij werk ik graag samen, want dan geldt: 1 + 1 >2. De vakkennis van jou als mijn opdrachtgever, gecombineerd met mijn ervaring in leerondersteuning, is daar een mooi voorbeeld van.

Meer informatie vind je op mijn LinkedIn.

Samenwerken aan meer begrip?