blogposts

Gratis: Leerclip effectieve multimedia

Ongetwijfeld maak je veel gebruik van multimedia in je communicatie uitingen. Tenminste de communicatie-uitingen die je online doet of in gedrukte boeken en tijdschriften. Beeld en tekst samen is enorm krachtig en helpt bij het overbrengen van je boodschap.

Dat het gebruik van multimedia je boodschap versterkt is geen vanzelfsprekendheid. Hoe multimedia werkt, wordt in bijgevoegde leerclip uitgelegd. Deze leerclip word je gratis aangeboden door De Leertechnoloog.

De Leerclip bevat video-uitleg, geschreven uitleg en oefeningen. Je kunt de leerclip aanpassen aan jouw leervoorkeur. Duur: ongeveer 20 min.

Veel leerplezier en bedenk: “Als je leert groei je!”

De samenvatting van de Do’s & Don’ts vind je hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Contact

Formulier