blogposts

OEB 2023: AI Tutor Pro en AI Teacher assistant

Ronald Owston, Research Associate, AI in Higher Education, Contact North | Contact Nord, Canada

AI Tutor Pro: Deze tool is een geavanceerde leerassistent die studenten individuele ondersteuning biedt. Geïnspireerd door Benjamin Bloom’s onderzoek uit 1984, dat aantoont dat persoonlijke tutoring effectiever is dan traditionele klaslokalen, gebruikt AI Tutor Pro speciaal getrainde GPT-modellen om het kennisniveau van leerlingen te beoordelen en gepersonaliseerde inhoud te leveren voor een adaptieve leerervaring.

AI Teaching Assistant Pro: Deze tool is ontworpen om docenten te assisteren bij het creëren van toetsen, examens en cursusinhoud. De Teaching Assistant is in staat om leerpaden te genereren, leeruitkomsten te definiëren en diverse vraagtypen samen te stellen, waardoor het een krachtig hulpmiddel is voor educatieve professionals.

Beide programma’s zijn momenteel in ontwikkeling en blijven evolueren. Ze zijn gratis beschikbaar, met het bijkomende voordeel dat studenten zich niet hoeven te registreren om ze te gebruiken. Ronald Owston benadrukt echter dat, ondanks het gebruiksgemak, voorzichtigheid geboden is met persoonlijke gegevens, aangezien absolute veiligheid nooit gegarandeerd is.

Ronald Owston had ook nog een mooie uitspraak:

Ik spreek niet van artificial intelligence maar augmented intelligence.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Contact

Formulier